Bahtiyar Bahar'ın ölümünde sır perdesi aralandı: Şeker hastası değilken lokal insülin vurulmuş

Bahtiyar Bahar'ın ölümünde sır perdesi aralandı: Şeker hastası değilken lokal insülin vurulmuş

Muğla'da vücut geliştirme sporcusu Bahtiyar Bahar'ın ölü bulunması üzerine başlatılan soruşturmada, genç sporcunun şeker hastası olmamasına rağmen kas yapımını desteklemek amacıyla lokal insülin enjekte ettiği tespit edildi. Bahar'ın ölümünün vücut geliştirmek için kullandığı ilaçlardan kaynaklandığı değerlendiriliyor.

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Beçin Mahallesi'nde 29 Haziran günü sabah saatlerinde yolda hareketsiz yatan bir kişiyi görenler, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, yerde yatan kişinin vücut geliştirme sporcusu Bahtiyar Bahar (32) olduğunu tespit etti. Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede, Bahar’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

9593094.jpg

Milas Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı. Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Bahtiyar Bahar’ın ölümüyle ilgili detaylı bir araştırma raporu hazırladı.

ŞEKER HASTASI OLMAMASINA RAĞMEN LOKAL İNSÜLİN KULLANMIŞ

Raporda, Bahar’ın vücut geliştirme sporu yaptığı ve spora giderken genellikle takviye edici maddeler kullandığı belirtildi. Ayrıca, şeker hastası olmamasına rağmen kas yapımını desteklemek amacıyla lokal insülin enjekte ettiği tespit edildi. Bahar’ın 3-4 ay önce yine lokal insülin kullanımından dolayı hastanede tedavi gördüğü de raporda yer aldı.

HUSUMET VEYA ŞİDDET İZİ YOK

Bahtiyar Bahar’ın husumetli olduğu birinin bulunmadığı, işine gidip geldiği ve rutin bir yaşam sürdüğü ifade edilen raporda, Bahar’ın vücudunda herhangi bir darp veya cebir izine rastlanmadığı belirtildi.

9593095.jpg

ÖLÜM NEDENİ: ALINAN İLAÇLAR

Raporda, Bahtiyar Bahar’ın ölümünün alınan ilaçlardan kaynaklandığı kanaatine varıldığı ifade edildi. Sağlık ve polis ekiplerinin titizlikle yürüttüğü soruşturma, Bahar’ın vücut geliştirme için kullandığı takviye maddelerin ölümüne yol açmış olabileceği ihtimalini güçlendirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN