Maltepeliler müze ziyaretinde

Maltepeliler müze ziyaretinde

Maltepe Belediyesi’nce, İstanbul’un farklı semtlerinde bulunan müzelere kültür ve sanat gezileri düzenleniyor.

Maltepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği gezilerin ilk durağı İstanbul endüstri mirasının önemli yapılarından Çubuklu Siloları oldu. Vatandaşlar, kapsamlı restorasyon ile yeniden şehre kazandırılan merkezdeki Dijital Sanatlar Müzesi’ni ziyaret etti. Müzede uluslararası ve yerel sanatçıların eserlerinin sunulduğu “Bilinci Yeniden Kurmak: Gerçek Nedir?” başlıklı sergi ziyaretçilerin beğenisini topladı. Katılımcılar, etkileşimli sergilerin yer aldığı Doğa ve Bilim Müzesi’nde keyifli bir öğrenme deneyimi yaşadı.

İSTANBUL’UN ZENGİN KÜLTÜRÜNÜ TANIYORLAR

17 Ekim tarihine dek devam edecek müze gezileriyle İstanbul’un geçmişine tanıklık edilmesi, zengin kültür ve sanatının eşsiz örneklerinin tanınması amaçlanıyor. Gezi kapsamında Deniz Müzesi- Resim Müzesi, İstanbul Arkeoloji Müzesi, Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı, İstanbul Modern, Rahmi Koç Müzesi, Sabancı Müzesi ve Dolmabahçe Sarayı rehber eşliğinde ziyaret edilecek. Gezi programıyla ilgili detaylı bilgiye www.maltepe.bel.tr web sitesinden ve Maltepe Belediyesi’nin kurumsal sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN