'Yalı Çapkını’na Diyar geliyor

'Yalı Çapkını’na Diyar geliyor

Ekranların uzun soluklu dizilerinden Yalı Çapkını, yeni sezonda zaman atlamasıyla başlayacak. Diziye iki yeni karakter Sinan ve Diyar dahil olacak. Her iki rol için de görüşmeler sürüyor.

Yalı Çapkını dizisi, merakla beklenen üçüncü sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanırken, izleyicileri şok edecek bir gelişme yaşanacak. Dizide iki yıllık bir zaman atlaması yapılacak ve Seyran ile Ferit karakterleri, bu süreçte farklı hayatlara sürüklenmiş olacaklar.

Kulislerden sızan bilgilere göre, Afra Saraçoğlu'nun canlandırdığı Seyran ve Mert Ramazan Demir'in canlandırdığı Ferit, dizinin başında ayrı ayrı hayatlara sahip olacaklar. İki yıllık bir ayrılığın ardından yeniden yolları kesişen çiftin bu karşılaşması, diziye yeni bir soluk getirecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, diziye 2 yeni önemli karakter girecek.

Sinan karakterinin Seyran’la ilgili olduğu ortaya çıkmıştı. Bir diğer önemli karakter de Diyar. Diyar’ın da Ferit’in hayatıyla ilgisi olduğu konuşuluyor. Her iki rol için de görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Burcu Alptekin’in yönettiği dizinin senaryosunu senarist Zeynep Bonçe kaleme alıyor.

OGM Pictures imzalı dizinin oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Beril Pozam, Gülçin Santırcıoğlu, Diren Polatoğulları ve Ersin Arıcı gibi isimler yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN