Hayranlığını böyle gösterdi: Funda Arar'ın ismini 30 dönüm tarlaya yazdı

Antalya’da çiftçilik yapan Atakan Şahin, Funda Arar'a olan hayranlığını tarlaya döktü. 100 dönümlük tarlasının 30 dönümünü traktörle sürerek ünlü şarkıcının ismini yazan Şahin, "Tamamen kendi traktörümle ve ekipmanlarımla yazmam bir günümü aldı." dedi.

Antalya’nın Serik ilçesinde çiftçilik yapan Atakan Şahin, hayranı olduğu ünlü şarkıcı Funda Arar için ilginç bir jest yaptı. Şahin, 100 dönümlük tarlasının 30 dönümünü traktörle sürerek Funda Arar’ın ismini yazdı.

10025316.jpg

Yaklaşık 10 yıl önce gittiği konser sonrası sanatçıya büyük hayranlık beslemeye başladığını ifade eden Şahin, Türkiye’deki tüm konserlerine katıldığını belirtti.

10025321.jpg

'ONUN ŞARKILARIYLA BÜYÜDÜM'

Atakan Şahin, "Çocukluğum Funda Arar'ın şarklarını dinlemekle geçti. Onun şarkıları ile büyüdüm. Funda Arar'a hayranlığım son nefesime kadar devam edecek.

6435755.jpg

Türkiye'deki tüm konserlerine gidiyorum. Bu yaz Alanya, Antalya ve Bodrum konserlerine de gittim. Önümüzdeki günlerde konseri var, ona da gideceğim" şeklinde konuştu.

10025314.jpg

'YAZMAM BİR GÜNÜMÜ ALDI'

Tarlaya isim yazmak için bir gün boyunca çalıştığını dile getiren Şahin, "Çiftçilikle uğraşıyorum. Hayranlığımı göstermek için traktörle yazı yazıp, farkındalık oluşturmak istedim. Traktörle tarla içerisinde özenle yazdık. Kolay gibi görünse de yapması zor bir iş.

10025315.jpg

Tamamen kendi traktörümle ve ekipmanlarımla yazmam bir günümü aldı. Önce krokisini çıkardık ve ona göre planladık. Traktörün pulluk kısmıyla yazdım" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN