Dilan Polat'tan tahliye sonrası peş peşe göndermeli paylaşım! Görenler ne yapmaya çalıştığını anlamadı

Kara para aklama iddiaları ile tutuklu olan Polat ailesine ilişkin bugün yeni bir gelişme yaşandı. Ailenin en ön plandaki ismi olan Dilan Polat, geçtiğimiz haftalarda tahliye olmuştu. Bugün de eşinin tahliyesini bekleyen Polat, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oldu. İşte detaylar…

Kara para aklama iddiasıyla tutuklu bulunan Engin Polat’ın tahliye edilmesinin ardından, eşi Dilan Polat sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlar yaptı. Dilan Polat, mutlu anlarını kendi şarkısı "Enerci" ile taçlandırarak Instagram'da art arda paylaşımlarda bulundu. Ancak bu paylaşımlar, izleyiciler tarafından tam olarak anlaşılmadı.

TAHLİYE KARARI VE DİLAN POLAT’IN TEPKİSİ

Engin Polat’ın kara para aklama suçlamasıyla tutuklu bulunduğu davada ara karar çıktı ve Polat tahliye edildi. Mahkemenin tüm sanıklar için tahliye kararı vermesiyle birlikte, Engin Polat, babası Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Polat ailesinin muhasebecisi Ahmet Gün serbest bırakıldı. Bu gelişmenin ardından Dilan Polat, Instagram’da büyük bir mutluluk yaşadığını paylaştı.

yeni-proje-3-001.jpg

INSTAGRAM PAYLAŞIMLARI VE TEPKİLER

Dilan Polat, Engin Polat’ın tahliye kararını kutlamak amacıyla Instagram hesabında peş peşe paylaşımlar yaptı. Özellikle "Enerci" şarkısını kardeşi Sıla Doğu ve Can Doğu ile birlikte seslendirdiği videolar, dikkat çekti. Ancak bu paylaşımlar, izleyiciler arasında kafa karışıklığına neden oldu. Pek çok takipçi, Dilan Polat’ın bu hareketinin arkasındaki niyeti anlamakta güçlük çekti.

Sosyal medyada yapılan bu paylaşımlar, Dilan Polat’ın hem kişisel hem de sanatsal ifade biçimi olarak yorumlandı. Engin Polat’ın tahliyesinin ardından sosyal medyada yayılan bu görüntüler, olayın etkilerini daha da artırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN