Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, temizlik işçisi Kudret Bozkurt’a teşekkür belgesi verdi

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, temizlik işçisi Kudret Bozkurt’a teşekkür belgesi verdi

Safranbolu Belediyesi’nin temizlik işçisi Kudret Bozkurt, geçtiğimiz hafta rutin işlerini yürütürken bulduğu bir cüzdanı sahibine teslim etmişti. Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Bozkurt’a onurlu davranışından ötürü teşekkür belgesi takdim etti.

Olay, Safranbolu’nun hareketli caddelerinden Sadri Artunç'ta gerçekleşti. Kudret Bozkurt, belediyenin temizlik işlerini yürütürken, yolda unutulmuş bir cüzdan buldu. İçinde kişisel belgeler ve para bulunan cüzdan Bozkurt tarafından halk masasına teslim edildi. Halk masası personelleri tarafından ulaşılan cüzdan sahibi öğretmen Musa Alpboğa ise yaşadığı mutluluğu Bozkurt ve halk masası personelleri ile paylaştı. Cüzdanın içerisinden manevi değerinden daha çok eşi ve çocuklarının bir kopyası daha olmayan fotoğraflarının bulunduğunu aktaran Alpboğa erdemli davranışından ötürü temizlik işçisi Bozkurt'a teşekkür etti.

Başkan Elif Köse, bu anlamlı olayın ardından Kudret Bozkurt ve cüzdanı birlikte teslim ettiği mesai arkadaşı Murat Güllüoğlu’nu makamında kabul etti. Başkan Köse, “Kudret Bozkurt’un göstermiş olduğu bu dikkatli ve dürüst davranış, Safranbolu’nun değerlerini yüceltmekte ve toplumsal sorumluluk bilincini artırmaktadır. Bu tür davranışların, toplumumuzda olumlu bir etki yarattığını ve diğer vatandaşlara örnek teşkil ettiğini düşünüyoruz. Kudret Bozkurt, bu tutumuyla hepimize örnek oldu. Kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Teşekkür belgesini gururla kabul eden Kudret Bozkurt, “Bu tür davranışların toplumsal normlar içinde yer bulması beni çok mutlu ediyor. Cüzdanı bulduğumda, sahibine teslim etmek en doğru hareketti ve bu davranışımın takdir edilmesi, benim için büyük bir onur. Başkanımıza ve Safranbolu halkına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN