Herkes bu meslekleri yapmak isteyecek! En düşük 65 bin TL En yüksek 137 bin TL kazanıyor

Herkes bu meslekleri yapmak isteyecek! En düşük 65 bin TL En yüksek 137 bin TL kazanıyor

Son günlerde sosyal medyada en çok tartışılan konuların başında meslekler ve kazançları geliyor. Bu mesleklerde çalışanların aylık kazanç miktarını görenler şaşkına döndü. En düşük 65.000 TL en yüksek 137.000 kazanç sağlıyorlar. İşte en çok kazandıran serbest meslekler…

Sosyal medyada yayın yapan @genctg adlı kullanıcı Instagram sayfası üzerinden ilginç içerikler üretmeye devam ediyor. En çok kazandıran meslekleri sıralayan gençler serbest meslekler arasında ilk 6'yı sıraladı. En yüksek kazanan kişi aylık 137.000 TL'yi cebine koyarken en düşük kazanç tutarı ise 65.000 olarak belirtildi. İşte en çok kazandıran serbest meslekler…

EN ÇOK KAZANDIRAN SERBEST MESLEKLER

Az çok herkesin kafasında oturmuş bir profil bulunurken en çok kazandıran 6 meslek grubu da belli oldu. Instagram hesabı üzerinden farklı içerikler üreten @genctg adlı kullanıcı en çok kazandıran ilk 6 serbest mesleği açıkladı. Kim ne kadar kazanıyor? diye merak edenler tam da burada yanıtını olacak.

Teknik Servis ve Bakım Hizmetleri | Atempo

Meslekler arasında teknik servis 65 bin TL gelir sağlayarak 6. sırada yer alırken listenin 5. sırasında 70.000 TL ile kasap şefi, 4. sıraya 73.000 TL ile araba tamircisi yerleşti.

İLK 3'TE HANGİ MESLEKLER YER ALIYOR?

Listenin ilk 3 sırasına baktığımızda ise 3. sırada 75.000 TL ile marangoz, 2. sırada 112 bin TL ile Berber ilk sırada ise 137.000 ile avukatlar yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN