İŞKUR’dan 112. 230 kişilik dev alım! KPSS şartlı ve şartsız başvurular başladı! Büro memuru, elektrikçi, güvenlik…

İŞKUR’dan 112. 230 kişilik dev alım! KPSS şartlı ve şartsız başvurular başladı! Büro memuru, elektrikçi, güvenlik…

İŞKUR personel alımları için düğmeye bastı. 112.230 kişilik personel alımı yapılacağını duyuran İŞKUR farklı sektörlerde ve farklı pozisyonlarda alım yapılacağını açıkladı. Farklı kadrolarda yapılacak alımlar için detaylar merak ediliyor. İşte İŞKUR personel başvuru detayları…

İŞKUR 112.230 kişilik personel alımı yapılacağını duyurdu. KPSS şartsız ve şartlı alımların yapılacağı belirtilirken temizlik görevlisi, güvenlik, depo personeli, büro memuru ve pek çok farklı alanda kadrolara yeni eleman alımı yapılacak aktarıldı. İşte İŞKUR personel başvuru detayları…

İŞKUR PERSONEL BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

İŞKUR üzerinden personel başvurusu yapmak isteyen adaylar öncelikle İŞKUR kayıt işlemlerini tamamlayarak İŞKUR sayfasına giriş yapmalıdır. Ardından istihdam ekranında yer alan açık iş ilanları içerisinde kendilerine uygun iş ilanı seçmek için farklı veriler girmelidir. Bunun için izlemeniz gereken adımlar şu şekildedir:

  • Aradığınız pozisyon, meslek, nitelik, beceri ve firma bilgisini girin
  • Çalışma yeri bilginizi girin.
  • Meslek, öğrenim durumu bilgilerinizi girin.
  • İşyeri seçin.
  • Engelli veya vardiya gibi özel durum varsa seçimlerinizi yapın.
  • İşyeri unvanını girin.
  • Son olarak en altta sağda bulunan 'Ara' seçeneğine tıklayın.
  • Kendinize uygun olan iş ilanlarını görüntüleyebileceğiniz bu ekran üzerinden kendinize en uygun olan seçeneği seçerek başvuruda bulunabilirsiniz.

iskur-personel-1.jpg

İŞKUR KAYIT BELGESİ İÇİN HANGİ EVRAKLAR İSTENİR?

İŞKUR kayıt belgesinin alınabilmesi için İŞKUR iş müdürlüklerine başvuru yapılması gerekiyor. Başvuruda bulunacak kişinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekmektedir. Başvuruda bulunacak kişilerin 14 yaşını doldurmuş olması ve eşit olan kişilerin ise askerlik ile ilişiğinin kesilmiş olması gerekiyor. Gerekli şartları sağlayan kişiler İŞKUR'a kolaylıkla kayıt yaptırabilmektedir. Vatandaşların herhangi bir eğitim durumu veya çalışıldığı bulunmuyorsa meslek edindirme kurslarına giderek kendilerini geliştirme fırsatını bulabilmektedir. İş arayan kayıt belgesinin ise İŞKUR üzerinden alınması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN