Borsa İstanbul'da Oba Makarna (OBAMS) kararı! Sakarya'daki fabrikası patlamıştı! Hisseleri işleme kapatıldı

Borsa İstanbul'da Oba Makarna (OBAMS) kararı! Sakarya'daki fabrikası patlamıştı! Hisseleri işleme kapatıldı

Sakarya'daki fabrikasında dün patlama yaşanan Oba Makarna'nın Borsa İstanbul'daki işlem sırası, şirketten istenen özel durum açıklaması KAP'ta yayımlanıncaya kadar geçici olarak işleme kapatıldı.

Oba Makarna'nın (OBAMS) Sakarya'daki fabrikasında dün patlama meydana gelmişti. Bir işçinin cansız bedenine ulaşıldığı patlamada 30 kişi de yaralandı. Oba Makarna hisselerine ilişkin, Borsa İstanbul'dan Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklama yapıldı.

KAP açıklamasında, "OBAMS.E işlem sırası, şirketten istenen özel durum açıklaması KAP'ta yayınlanıncaya kadar geçici olarak işleme kapatılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Şirketten "Tesisimizin depolama kısmında meydana gelen ve üretim süreçlerinde uzun süreli bir aksamaya neden olması beklenmeyen patlamada önceliğimiz yaralılarımızın bir an önce sağlığına kavuşmasıdır. Bu süreçte Gaziantep fabrikamızda üretim olağan akışıyla devam edecektir. Yaralılarımızın sağlık durumuyla ilgili iyi haberleri en kısa sürede paylaşmak dileği ve umuduyla kamuoyunun bilgilerine sunarız" açıklaması geldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN