Sakarya'daki patlamadan yaralı kurtulan işçi dehşet anlarını anlattı: Öyle bir patladı ki üstümüzde kıyafet kalmadı...

Sakarya'daki Oba Makarna Fabrikası'nda bugün yaşanan patlamada 28 işçi yaralandı. Yaralı olarak kurtulan bir işçi, yaşadıkları dehşet dolu anları “Öyle bir patladı ki üstümüzde kıyafet kalmadı, ayakkabılarımız uçtu.” ifadeleriyle anlattı.

Sakarya Hendek'teki Oba Makarna Fabrikası'nda bugün yaşanan patlamanın ardından başlayan yangın söndürüldü. Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz'in açıklamasına göre patlamada 28 işçi yaralandı. Yaralılardan 6'sının durumu ağır. Fabrikada yaşanan patlamadan yaralı olarak kurtulan bir işçi, yaşadıkları dehşet anlarını anlattı. “Öyle bir patladı ki üstümüzde kıyafet kalmadı, ayakkabılarımız uçtu.” diyen işçi Zafer Emanet, “4 saniye beyaz bir ışık yandı. Kafamı çevirdiğimde her yer yıkılmıştı ve içerisi yanıyordu.” ifadelerini kullandı.

yyyrrrrr.jpg2 İŞÇİ ENTÜBE EDİLDİ

Yaralanan işçilerden ikisi entübe edildi. İşçilerin hastanedeki tedavileri sürerken, patlamada yaralanan işçilerden Zafer Emanet, patlama sırasında yaşadıklarını anlattı.

tt566666.jpg

'ÜSTÜMÜZDE KIYAFET KALMADI...'

Patlamanı şiddetiyle fabrika içinde bir yıkıntı yaşandığını anlatan Emanet, “Öyle bir patladı ki üstümüzde kıyafet kalmadı, ayakkabılarımız uçtu.” dedi.

778888.jpg

'4 SANİYE BEYAZ BİR IŞIK YANDI'

Patlamanın çalıştıkları sırada yaşandığını söyleyen işçi Emanet, 4 saniye beyaz bir ışık yandığını söyleyerek, kafasını çevirdiğinde her yerin yıkılmış olduğunu ve içerisinin yandığını belirtti. Emanet, bir süre içeriden çıkamadıklarını da ifade ederek yaşadıkları korkuyu anlattı.

33444.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN