Cihangir Ceyhan başrolde: 'Asaf' dizisi Netflix'te yayınlanacak

Cihangir Ceyhan başrolde: 'Asaf' dizisi Netflix'te yayınlanacak

Sıfır Bir ile adını duyuran başarılı oyuncu Cihangir Ceyhan, yeni bir proje ile ekranlara dönüyor. Başrolünü üstlendiği Asaf dizisi, Netflix platformunda yayınlanacak.

'Sıfır Bir', 'Camdaki Kız' ve 'Dengeler: Biri Olmak' dizilerinde rol alan oyuncu Cihangir Ceyhan'ın başrolünde yer aldığı 'Asaf' dizisi, Kasım ayında Netflix'te seyirciyle buluşacak.

Dizi, Asaf adlı bir taksi şoförünün talihsiz bir trafik kazasının ardından değişen hayatına odaklanıyor. Yönetmen koltuğunda Özgür Önurme'nin oturduğu dizinin senaryosunu 'Fatma' dizisinin yaratıcıları Özgür Önurme ve Ahmet Vatan kaleme aldı.

Cihangir Ceyhan'ın Asaf karakterine hayat verdiği dizinin oyuncu kadrosunda Burçin Terzioğlu, Saadet Işıl Aksoy, Ahmet Rıfat Şungar, Rıza Kocaoğlu, Serra Arıtürk, Çağdaş Onur Öztürk, Fatih Al, Umut Kurt, Uygar Özçelik, Tayanç Ayaydın, Hakan Karsak, Yılmaz Bayraktar ve Mehmet Şeker yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN