Öğretim görevlisi babasının cesedini bidona koyup çöpe atmış! Gözaltındaki ilk ifadesi kan dondurdu

Çöplükte plastik bidon içerisinde çıplak halde bulunan erkek cesedinin sırrı çözüldü. Bidon içerisinde ayakları bağlı olarak bulunan cesedin emekli öğretim görevlisi Selahattin Doludeniz olduğu belirlenirken, oğlu O.D. gözaltına alındı. İşte detaylar...

Mersin'in Bozyazı ilçesine bağlı Ustalar mahallesinde bulunan çöp dökme alanına çöp dökmek için giden belediye işçileri, plastik fıçı içerisinde çıplak vaziyette erkek cesedi buldu. Belediye personelinin haber vermesiyle bölgeye jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kimliği belirsiz erkek cesedi, savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

profesor-elleri-ve-ayaklari-bagli-halde-fici-icerisinde-olu-bulundu-4.jpg
Selahattin Doludeniz

EMEKLİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ÇIKTI

Çöpte bidon içerisinde ayakları bağlı çıplak halde bulunan cesedin kimliğini belirmek için çalışma başlatan polis ekipleri, ölen kişinin Anamur ilçesindeki İskele mahallesinde oğluyla birlikte yaşayan, Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim görevlisi Selahattin Doludeniz olduğunu belirledi. Ölen şahsın kimliğinin belirlenmesinin ardından oğlu O.D.'ye ulaşan ekipler, çelişkili ifadelerinden dolayı gözaltına aldı.

selahattin-doludeniz-oldu-mu-nasil-oldu-oglu-kim.jpg
O.D.

ÖLNE BABASINI BİDONA KOYUP ÇÖPE ATMIŞ

Şüpheli O.D.'nin polisteki ilk ifadesinde, babası ile aralarının bir süredir bozuk olduğunu, bu nedenle kısa süreliğine evden ayrıldığını, döndüğünde ise babasını evde ölmüş vaziyette bulunca cesedini bir bidona koyup ticari taksi ile Bozyazı'daki çöp alanına bıraktığını söylediği öğrenildi. Bu arada bulunan ceset üzerinde yapılan ilk incelemede delici veya kesici alet izine rastlanmazken, ölüm nedeninin adli tıp incelemesinin ardından kesinlik kazanacağı belirtildi.

profesor-elleri-ve-ayaklari-bagli-halde-fici-icerisinde-olu-bulundu-5.jpg

profesor-elleri-ve-ayaklari-bagli-halde-fici-icerisinde-olu-bulundu-3.jpg

profesor-elleri-ve-ayaklari-bagli-halde-fici-icerisinde-olu-bulundu-2.jpg

profesor-elleri-ve-ayaklari-bagli-halde-fici-icerisinde-olu-bulundu-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN