Büyük gümbürtü kopacak! Trabzon, Artvin, Rize, Samsun, Ordu... Meteoroloji uyardı: Çok şiddetli geliyor

Büyük gümbürtü kopacak! Trabzon, Artvin, Rize, Samsun, Ordu... Meteoroloji uyardı: Çok şiddetli geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı! yaz sıcaklarının yerini alıyor! Trabzon, Artvin, Rize, Samsun, Ordu... Büyük gümbürtü kopacak! İşi olmayan evden çıkmasın! Çok şiddetli geliyor...

Meteorolojiden 5 il için uyarı geldi. Meteorolojinin uyarılarının ardından AFAD da bu bölgeleri uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 16 Eylül Pazartesi günü için Karadeniz Bölgesi’nde önemli bir uyarıda bulundu. Yapılan son değerlendirmelere göre, bölgedeki bazı illerde şiddetli sağanak yağışlar bekleniyor.

METEOROLOJİDEN KUVVETLİ SAĞANAK UYARISI

Meteorolojiden gelen bilgilere göre, Trabzon'un doğu kesimleri ve Artvin genelinde kuvvetli yağışlar etkisini gösterecek. Özellikle Rize ile Artvin'in kuzey ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli sağanak yağışlar bekleniyor. Aynı gün içinde Samsun il genelinde ve Ordu’nun batısında da yerel kuvvetli sağanak yağışların etkili olacağı bildirildi.

Resim

Meteoroloji, vatandaşları yağışlarla birlikte oluşabilecek olumsuzluklara karşı uyardı. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi tehlikelere karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN