İstanbul'un o ilçesinde toplu taşıma ücretsiz oluyor! Belediye müjdeyi verdi, Halkbüs geliyor

İstanbul'un o ilçesinde toplu taşıma ücretsiz oluyor! Belediye müjdeyi verdi, Halkbüs geliyor

Türkiye'nin en kalabalık şehri İstanbul'un ulaşım sorununa yeni bir çözüm getirildi. O ilçede yaşayanlar toplu taşımaya para ödemeyecek. Belediye Başkanı duyurdu, vatandaş sevinçten havalara uçtu. İşte İstanbul'un yeni ulaşım aracı…

İstanbul'da yaşayan vatandaşların bitmek bilmeyen toplu taşıma sorununa yeni çözüm önerileri gelmeye devam ediyor. Belediyeler bünyesinde farklı hizmetler sağlanırken o ilçede ücretsiz toplu taşıma aracı için düğmeye basıldı. Belediye Başkanı tarafından yapılan açıklama ile birlikte ilçede ulaşım sağlamak isteyen vatandaşların ücretsiz bir şekilde seyahat edebileceği belirtildi. İşte İstanbul'un yeni ulaşım aracı…

İSTANBUL'A HALKBÜS GELİYOR

İstanbul'da her belediye farklı hizmetler ile vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. İstanbul'daki en büyük problem ulaşım olurken toplu taşıma araçlarına yenilik müjdesi Çekmeköy Belediyesi'nden geldi. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, vatandaşları büyük bir çileden kurtarıyor.

Türkiye'nin en kalabalık şehri İstanbul'da bir yerden bir yere gitmek çile haline dönüşürken ödenen ücretlerinde haddi hesabı gelmiyor. Herkesin yakından takip ettiği ücretsiz ulaşım haberleri bu kez Çekmeköy Belediyesi’nden geldi. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez Halkbüs müjdesini verdi. Vatandaşlara ücretsiz bir şekilde hizmet sağlayacak olan Halkbüs büyük bir yenilik olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (18)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
18 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN