Samsung telefon ve tabletlere bomba özellik! Telefon karıştırma dönemi bitiyor: Artık gizlenebilecek

Samsung telefon ve tabletlere bomba özellik! Telefon karıştırma dönemi bitiyor: Artık gizlenebilecek

Apple’ın iOS 18 ile iPhone'lara getirdiği o özelliği artık Samsung telefon ve tabletlerinde de olacak. Telefonda gizliliği büyük oranda artıracak özellik, kullanıcılar tarafından uzun zamandır bekleniyordu…

Donanım Haber’in aktardığına göre, Samsung UI 7 güncellemesi ile telefon ve tabletlere uygulama kilitleme özelliği getirmeye hazırlanıyor. Bu uygulama şuan üçüncü parti uygulamalarda mümkün, One UI yazılımında yer almıyor. Samsung kullanıcılarının heyecanla beklediği bu özelilğin ise One UI 7.0 güncellemesi ile geleceği belirtiliyor.

UYGULAMAYA BASİTÇE KİLİT KOYULABİLECEK

Samsung, şuan kullanıcıların hassas uygulamaları, belgeleri fotoğraf ve videoları Güvenli Klasör içerisinde gizlemesine izin veriyor fakat bunun için uygulamanın bir örneğini yüklemek gerekiyor.

samsung-uygulama-kilitleme-ozelligi-1.jpg

Ancak yeni Uygulama Kilidi özelliği ile buna hiç gerek kalmayacak. Kullanıcılar basit bir şekilde istedikleri uygulamaya kilit koyabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN