İstanbul dahil 13 ilde alarm! Sağanak geliyor

İstanbul dahil 13 ilde alarm! Sağanak geliyor

Meteoroloji'nin son değerlendirmelerine göre; Akdeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Kırklareli ve İstanbul’un Karadeniz kıyıları, Denizli, Afyonkarahisar, Eskişehir ve Ankara’nın güney kesimleri, Sinop, Samsun, Erzurum, Kars, Iğdır ve Ağrı çevreleri ile Van’ın doğu kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ayrıca Marmara ile Kuzey Ege'de de kuvvetli rüzgar etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Buna göre; ülkenin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Kırklareli ve İstanbul’un Karadeniz kıyıları, Denizli, Afyonkarahisar, Eskişehir ve Ankara’nın güney kesimleri, Sinop, Samsun, Erzurum, Kars, Iğdır ve Ağrı çevreleri ile Van’ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklığının güney ve batı kesimlerde yer yer mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın, Marmara ile Kuzey Ege'de rüzgarın kuzey ve kuzeydoğudan kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-70 kısa süreli 80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

29 HAZİRAN 2024 CUMARTESİ GÜNÜ

1-001.jpg

30 HAZİRAN 2024 PAZAR GÜNÜ

1-002.jpg

1 TEMMUZ 2024 PAZARTESİ GÜNÜ

1-003.jpg

2 TEMMUZ 2024 SALI GÜNÜ

1-004.jpg

3 TEMMUZ 2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ

1-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN