Galatasaray'a Fatsa dopingi! 40 milyon euro kasaya girecek

Galatasaray'a Fatsa dopingi! 40 milyon euro kasaya girecek

Galatasaray Spor Kulübü, spor giyim devi Puma ile 5 yıllık bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Bu anlaşma kapsamında sarı-kırmızılı kulüp, her yıl 5 milyon euro geliri kasasına koyacak.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, dev bir anlaşmaya imza attı. Aslan, bu anlaşma karşılığında her yıl kasasına 5 milyon euro koyacak. Sarı-kırmızılı ekip, spor giyim devi Puma ile 5 yıllık bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

1 MİLYON ADET FORMA SATIŞI HEDEFLENİYOR

Galatasaray, anlaşma süresince toplamda 1 milyon adet forma satışı hedefliyor. Bu hedefe ulaşıldığı takdirde kulübün kasasına net 40 milyon Euro girecek. Bu büyük gelir, Galatasaray'ın mali yapısına önemli bir katkı sağlayacak.

ÜRETİM YERİ FATSA'DA

Anlaşmanın en dikkat çekici yanlarından biri de formaların üretim yerinin Türkiye'de olması. Formanın üretimi, Ordu'nun Fatsa ilçesindeki Zavi köyünde bulunan organize sanayi bölgesinde gerçekleştirilecek.

Bu tercih, yerli üretimi desteklemenin yanı sıra tedarik sürecinde de herhangi bir sorun yaşanmayacağının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Galatasaray Yönetim Kurulu, bu anlaşmanın kulübün ekonomik açıdan güçlenmesine büyük katkı sağlayacağını belirtti. Taraftarların da yoğun ilgi göstermesi beklenen bu işbirliği, Galatasaray'ın hem yerel hem de uluslararası alanda marka değerini artırma hedeflerini destekleyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN