119 yıllık Galatasaray tarihinde bir ilk! Aslan'dan tarihi transfer hamlesi: 20 milyon euroluk orta saha...

119 yıllık Galatasaray tarihinde bir ilk! Aslan'dan tarihi transfer hamlesi: 20 milyon euroluk orta saha...

Yeni sezonda 5. yıldıza ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, tarihe geçecek transfer operasyonu için harekete geçti. Aslan, 20 milyon euroluk bombayı patlatmak için düğmeye bastı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, yeni sezonda 5. yıldızı takmayı ve Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasını geride bırakmayı hedefliyor. Bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, tarihi transfer hamlesi için kolları sıvadı.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmayı hedefleyen Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gözünü 20 milyon euroluk orta sahaya dikti.

Geçtiğimiz sezon Lucas Torreira dışındaki orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, bu pozisyona takviye yapma kararı aldı.

De Marke'den Oğuzhan Kapılar'ın haberine göre; Yeni sezonda hayata geçmesi beklenen yeni yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyuncuları kadrosuna katmayı hedefleyen Galatasaray, Almanya Bundesliga ekibi RB Leipzig formasını terleten Amadou Haidara'yı kadrosuna katmak için harekete geçti.

26 yaşındaki Malili orta saha oyuncusunun menajerinin sarı-kırmızılı ekip ile masaya oturmak için İstanbul'a geldiği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Leipzig forması altında 27 karşılaşmada görev alan Malili orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda 2 gol 2 asiste imza attı.

Tecrübeli orta saha oyuncusunun güncel piyasa değerinin 20 milyon euro olduğu öğrenildi. Malili orta saha oyuncusu sarı-kırmızılı ekibe transfer olması halinde Galatasaray tarihindeki ilk Malili futbolcu olarak tarihe geçecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN