Manisa Tek Dilek, Tek Nefes

Manisa Tek Dilek, Tek Nefes

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulupark ve Atatürk Kentparkı’na kurulan dev ekranlar, Manisalı vatandaşlara milli maç heyecanını yaşattı. Milli Takımın 2-1’lik sonuçla çeyrek final bileti aldığı Türkiye-Avusturya maçını Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Kentpark’ta vatandaşlarla birlikte izledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulupark’ta ve Atatürk Kentparkı’nda vatandaşların milli maçı izlemeleri için dev ekranlar kuruldu. Dev ekranlardan canlı olarak izlenen EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye, Avusturya ile karşılaştı. Heyecanlı dakikaların yaşandığı karşılaşmada, Türkiye 2-1’lik sonuçla Avusturya’yı eleyerek çeyrek final biletini aldı. Tüm Türkiye’nin tek yürek olduğu maçın heyecanına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek de vatandaşlarla birlikte ortak oldu. Başkan Zeyrek, milli takımın karşılaşmadan zaferle ayrılmasının mutluluğunu Manisalılarla beraber yaşadı.

Vatandaşlar Memnuniyetlerini Dile Getirdi

Milli maç heyecanını hep birlikte yaşamaktan heyecan duyduğunu belirten Mutlu Erim, “Gerçekten Manisa için kesinlikle olması gereken bir aktiviteydi. O kadar mutluyuz ki, bu heyecanı hep birlikte paylaşmanın coşkusunu yaşıyoruz. Gerçekten her şey çok güzel” diye konuştu.

Bir önceki maçı da Atatürk Kentparkı’nda izlediğini kaydeden Yusuf Karlık, “Adeta bir tribün havası var. Çok keyifli, geçen haftada buradaydık zaten. Daha sonra galibiyeti de meşalelerle kutladık. Çok keyifliydi. Böyle etkinliklerin devam etmesini bekliyoruz” dedi.

Dilan Tanrıverdi de verilen hizmetten memnun olduğunu dile getirerek, şunları söyledi: “Aranan kan bulundu. Çok memnunuz.”

Dev ekranlardan yayınlanan milli maçı izlemek için yerini alan Tuğçe Arıcan ise, “Her şey çok güzel. İlk yarı bizde, ikinci yarıyı da kazanıp bu maçı kazanacağız“ dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN