Hyundai Tucson'da temmuz fırsatı: Hem ÖTV muafiyeti hem de 126 bin TL indirim! Son gün yarın

Hyundai Tucson'da temmuz fırsatı: Hem ÖTV muafiyeti hem de 126 bin TL indirim! Son gün yarın

Otomobil almayı düşünenlere kaçmaz fırsat! Hyundai Tucson'da temmuz fırsatı! Hyundai'den dev indirim! Hem ÖTV muafiyeti hem de 126 bin TL indirim! Son gün yarın...

Hyundai, yaz aylarına özel kampanyasıyla SUV tutkunlarını sevindiriyor! Yenilenen Tucson modelinde Temmuz ayına özel 126 bin TL'lik büyük bir indirim yapıldı. Bu indirimle birlikte, 1.6 T-GDI Comfort 4X2 DCT modelinin başlangıç fiyatı 1.820.000 TL'den 1.693.225 TL'ye düştü.

Fırsat bununla da sınırlı değil! Hyundai, Tucson'u ÖTV muafiyeti avantajıyla da satın alınabileceğini duyurdu. Bu sayede, SUV segmentindeki iddialı modeli daha da cazip hale getirmeyi hedefliyor.

Hyundai Tucson: Köklü SUV'da Gelecek Esintisi - Dişi Business

SON GÜN 7 TEMMUZ!

Hyundai'nin bu cazip kampanyası 7 Temmuz'a kadar devam ediyor. Eğer siz de modern tasarımı, güçlü performansı ve güvenlik donanımlarıyla öne çıkan Tucson'a sahip olmak istiyorsanız, acele etmenizde fayda var.

Kampanya stoklarla sınırlıdır ve belirli şartlara tabi olabilir. Detaylı bilgi için en yakın Hyundai bayisine başvurabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN