Bu nasıl vicdansızlık! Otomobil sürücüsü su içen kediyi ezdi geçti

Hayvana eziyetin adresi bu kez Hatay oldu. Antakya ilçesinde bir otomobil sürücüsü su içen kediyi ezdi geçti. Sürücü acı çeken kediyi veterinere götürmek yerine yoluna devam etmeyi seçti. Dehşet anları anbean kayıt altına alındı.

Hatay’ın Antakya ilçesinde yaşanan trajik bir olay güvenlik kamerasına yansıdı. Akasya Mahallesi'nde seyir halinde ilerleyen bir araç, yol kenarında su içen bir kediye çarparak üstünden geçti. Kedinin acı çekerek öldüğü anlar kameralara yansırken, sürücünün ise olay yerinden umursamaz bir şekilde ayrıldığı görüldü.

Mahalle sakinlerinin büyük tepki gösterdiği olayda, evcil kedinin sahipleri aracın sürücüsünün tespit edilerek adalet önünde hesap vermesi için şikayetçi oldu.

yeni-proje-1.jpg

Akasya Mahallesi Muhtarı Ramazan Çelik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, insanların hayvanlara karşı daha duyarlı olması gerektiğini vurguladı.

Muhtar Çelik şöyle konuştu:

"Bu konuda mahalle sakinlerimiz ve sürücülerimizden canlılara karşı daha duyarlı olmalarını istiyoruz. Güvenlik kamerasında kedi yolun kenarında beklerken araç hiç durmadan kediyi ezip geçiyor. Belki de bir insani davranışla kediyi veterinere götürseydi kedinin hayatı kurtulabilirdi. Her canlının bir değeri vardır, insanlarımızın bunu unutmaması gerekiyor"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN