Temmuz kazma kürek yaktırdı! O ilimize şok eden kar sürprizi: Herkes denize girerken onlar kar küredi

Temmuz kazma kürek yaktırdı! O ilimize şok eden kar sürprizi: Herkes denize girerken onlar kar küredi

Tüm Türkiye sıcaktan kavrulurken o ilimize şok eden kar sürprizi geldi. Temmuz ayında herkes denize girerken orada ise kar heyecanı yaşandı…

Erzincan’da bulunan 3.549 metre yüksekliğindeki Keşiş Dağlarının zirvesine Temmuz ayında kar yağdı. Temmuz ayında kar sürpriziyle karşılaşanlar şaşkına dönseler de bu mevsimde beyaza bürünen zirveye şahitlik etmeyi de ihmal etmediler…

ERZİNCAN’A TEMMUZ’DA KAR SÜRPRİZİ

Erzincan’da Temmuz ayında kar sürprizinin yaşanması herkesi hayrete düşürdü. Kentin en yüksek noktası olan 3549 metre yüksekliğindeki Keşiş Dağlarının zirve noktası kar yağışıyla birlikte beyaza büründü. Kentte aralıklı görülen yağmur Keşiş Dağlarına kar yağışı olarak yansıdı. Erzincan Üzümlü’ye bağlı Bayırbağ köyünden sabahın ilk saatlerinde beyaza bürünen Keşiş Dağlarının zirvesi net olarak gözlemlendi.

yeni-proje-2-001.jpg

Erzincan-Erzurum kara yolunda seyir halinde olan araçların sürücüleri de araçlarını yol kenarına çekerek Temmuz ayında gelen kar sürpriziyle beyaza bürünen zirveyi izlemeyi ihmal etmedi. Bir süre sonra bulutların kapladığı zirvede, havanın ısınmasıyla karın eridiği dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN