Trabzonspor'un eski yıldızının yeni takımı herkesi şaşırttı! Fırtına 500 bin euro ödemişti...

Trabzonspor'un eski yıldızının yeni takımı herkesi şaşırttı! Fırtına 500 bin euro ödemişti...

Yeni sezonda şampiyonluk yarışında yer almayı hedefleyen Trabzonspor'un eski yıldızı sürpriz bir anlaşmaya imza attı. Bordo-mavili ekibin 500 bin euro karşılığında kadrosuna kattığı hücum oyuncusunun yeni takımı herkesi şaşırttı.

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda yeni sezon ve transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un eski yıldızı sürpriz bir anlaşmaya imza attı. Bordo-mavili ekibin, eski yıldızının yeni takımı herkesi şaşırttı.

2021-2022 sezonunda 500 bin euro bonservis bedeli karşılığında Kasımpaşa'dan ayrılarak Trabzonspor'a transfer olan ve bordo-mavili forma altında şampiyonluk sevinci yaşayan Yusuf Erdoğan'ın yeni takımı herkesi şaşırttı.

2023 yılının kış transfer sezonunda Trabzonspor'dan ayrılarak Adana Demirspor'a transfer olan Yusuf Erdoğan, yeni sezonda Konyaspor forması altında mücadele edecek.

Yeşil-beyazlı ekipten yapılan açıklamada 31 yaşındaki hücum oyuncusu ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.

Konyaspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Konyaspor'umuz, Yusuf Erdoğan ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Stadyumumuzda yer alan Konyaspor Müzesi'nde yapılan imza töreninde, Futbol Şube Sorumlularımızdan Erkut Çağlar Çelik hazır bulundu. Son olarak Adana Demirspor’da oynayan Yusuf Erdoğan, Süper Lig'de 5 gol 4 asistlik katkı sağladı. Yusuf, takımımızda 10 numaralı formayı terletecek."

Hoş geldin Yusuf Erdoğan

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN