Doğa Rutkay, acı haberi paylaştı: Cennet mekanında huzurla uyu...

Doğa Rutkay, acı haberi paylaştı: Cennet mekanında huzurla uyu...

Bir süredir ekranlardan uzak olan Doğa Rutkay, aldığı vefat haberiyle üzüntüye boğuldu. Ünlü oyuncu, acısını sosyal medyadan dile getirdi. İşte detaylar...

Doğa Rutkay, menajer arkadaşı Pınar Duruözer'in annesi Gülden Ömerağa'nın hayatını kaybetmesiyle büyük üzüntü yaşadı. Haberglobal'de yer alan habere göre, acısını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan 46 yaşındaki oyuncu, şu ifadelere yer verdi:

"CENNET MEKANINDA HUZURLA UYU TEYZEM"

"Gülden teyzem... Pınar'cığımın biricik anası...

Hepinizin annesi, annemin can yoldaşı, eşsiz sıcaklığı, en içten gelen gülüşü ve şefkatiyle bizi seve seve büyüttü. Kalbimizi bir kez bile kırmamış, karıncayı bile incitmemiş Gülden teyzem ilk kez kalbimizi tuzla buz ettin. Pek hızlı çekip gittin, gitme diyemedik.

Seni bir daha göremeyeceğimi iliklerime kadar hissettiğim o gün, iyi ki elinden tutup seni deniz kenarına götürmüşüz... Biliyordum aslında o günün buseli veda günümüz olduğunu. Bende çok emeğin var, az yaramazlıklarımızı çekmedin Pınar ile... Hiç üşenmeden kalkıp kalkıp hazırladığın yemeklerine , keklerine... Balkonda kahve keyiflerimize...

Her düştüğümüzde bizi şefkatle sarıp kaldıran eline koluna minnetle...

Bu dünyaya geliş sebebi denen bir şey varsa eminim ki sevmek sevilmek için geldin güzel yüzlü teyzem.

Cennet mekânında huzurla uyu Gülden teyzem..."

doga-rutkay-gulden-omeraga-vefat-haberi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN