Türkiye'den vatandaşlık alanlar köşeyi döndü! Paralarını ikiye katladılar: Böylesi dünyada bir ilk

Türkiye'den vatandaşlık alanlar köşeyi döndü! Paralarını ikiye katladılar: Böylesi dünyada bir ilk

Eski Hazine Müsteşarı ve Dr. Mahfi Eğilmez, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda Türkiye'de 250 bin dolar karşılığında ev satın alarak vatandaşlık sahibi olan yabancı vatandaşların, söz konusu evleri iki katına sattığını belirterek çarpıcı bir duruma değindi. Eğilmez'in paylaşımı kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Türkiye'nin, 250 bin dolar karşılığında ev alarak vatandaşlık hakkı tanıyan programında dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Programın beşinci yılı dolarken, ev alan yabancı yatırımcılar mülklerini iki katına satarak önemli bir kar elde etti. Bu durum, Türkiye'yi "üste para vererek vatandaşlık veren tek ülke" olarak tarihe geçirdi.

Eski Hazine Müsteşarı ve Dr. Mahfi Eğilmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu duruma dikkat çekti.

Eğilmez paylaşımında "250 bin dolara ev alan herkese vatandaşlık verdik. 5 yıllık süre doldu, evleri iki katına sattılar. Böylece üste para vererek vatandaşlık veren tek ülke olarak tarihe geçtik." ifadelerini kullandı.

Eğilmez'in paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni alarak sosyal medyanın gündemine oturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN