'Kamu görevlisiyim' diyerek yapmadığını bırakmadı! Balkonda kıskıvrak yakalandı

'Kamu görevlisiyim' diyerek yapmadığını bırakmadı! Balkonda kıskıvrak yakalandı

Türlü yöntemler deneyen dolandırıcılar, kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp birçok kapıyı açabiliyor. Son benzer dolandırıcılık örneği Marmaris'ten geldi. İşte detaylar...

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak kredi kartı kopyalayıp dolandırıcılık yaptığı belirlenen şüpheli tutuklandı.

BALKONDA SAKLANIRKEN YAKALANDI

Alınan bilgiye göre, Marmaris Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, O.D.'nin kendisini kamu görevlisi olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptığı bilgisine ulaştı.

Ekiplerce yapılan çalışmada, benzer suçlardan arandığı tespit edilen şüpheli, ikametinin üst kat balkonunda saklanır vaziyette yakaladı.

kamu-gorevlisi-olarak-tanitip-kredi-karti-kopyalayan-kisi-tutuklandi.jpg

TUTUKLANIP CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Şüphelinin ikametinde yapılan aramada, banka ve kredi kartlarını kopyalamada kullanılan bir cihaz, çok sayıda manyetik şeritli kart, çok sayıda banka kartı, bir dizüstü bilgisayar, bir tablet, harici bellek, 3 sim kartı ve 3 cep telefonu ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN