Bursa'nın Orhangazi ilçesindeki korkunç kaza: Otomobil takla atarak akaryakıt istasyonuna daldı

Bursa'nın Orhangazi ilçesindeki ana yol üzerinde büyük bir faciadan dönüldü. Kontrolden çıkan otomobil takla atarak akaryakıt istasyonuna daldı. Metrelerce sürüklenen araçta bulunan bayan sürücü ağır yaralandı. Kaza anı, iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı, o anlar dehşete düşürdü.

Bursa'nın Orhangazi ilçesindeki korkunç kaza yaşandı. Otomobil takla atarak akaryakıt istasyonuna daldı.

Orhangazi ilçesinde yaşanan korkunç kaza, akşam saatlerinde Yalova-Bursa karayolu üzerinde meydana geldi. Kontrolden çıkan bir otomobil, takla atarak bir akaryakıt istasyonuna daldı. Otomobil metrelerce sürüklendikten sonra durabildi ve olay anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada bulunan bayan sürücü ağır yaralandı ve olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

KAZA NASIL OLDU?

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde ana yol üzerinde kontrolden çıkan otomobil, takla atarak akaryakıt istasyonuna daldı. Ters şekilde metrelerce sürüklenen otomobilde bulunan bayan sürücü yaralandı. Kaza anı iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Saat 18.00 sıralarında Orhangazi ilçesi Yalova-Bursa karayolu, Orhangazi girişinde meydana gelen kazada Yalova’dan Bursa istikametine doğru gitmekte olan Çiğdem Doğan idaresindeki otomobil Orhangazi girişinde sürücünün kontrolden çıktı.

OTOMOBİL AKARYAKIT İSTASYONUNA DALDI

Takla atıp akaryakıt istasyonuna girdi Takla atan otomobil bir akaryakıt istasyonuna daldı.

Ters dönen otomobil yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra akaryakıt pompalarının yanında durdu. Kazada otomobil sürücüsü Çiğdem Doğan yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevkedildi. ilk müdahalesi burada yapılan Çiğdem Doğan ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta bulunan evcil kedi de sağlık ekipleri tarafından alınarak yaralı sürücü ile birlikte hastaneye götürüldü.

Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN