Galatasaray yılın transfer bombasını patlatıyor! Aslan, 35 milyon euroluk dünya yıldızı için tek kuruş ödemeyecek!

Galatasaray yılın transfer bombasını patlatıyor! Aslan, 35 milyon euroluk dünya yıldızı için tek kuruş ödemeyecek!

Yeni sezonda Devler Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmayı hedefleyen Galatasaray, 35 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için adeta seferberlik ilan etti.

Yeni sezonda öncelikli olarak Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasını geride bırakmayı hedefleyen Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, 35 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz sezon orta saha oyuncularından beklenen katkıyı alamayan Galatasaray, yaz transfer döneminde önceliğini orta alana verdi. Orta sahaya üst düzey bir takviye yapmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü İtalya'ya dikti.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün aktardığına göre; Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren Galatasaray, son olarak İtalyan devi Juventus formasını terleten Fransız orta saha oyuncusu Adrien Rabiot için harekete geçti.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Süzgün, Galatasaray'ın Fransız süper yıldızı ikna etmeye çalıştığını öne sürerek "Galatasaray’da orta saha takviyesi için beklenen isim Adrien Rabiot. İstediği sözleşme şartlarını kabul eden Galatasaray, Juventus ile sözleşmesi biten Fransız oyuncuyu Türkiye’ye gelme konusunda ikna etmek için tüm şartları zorluyor." ifadelerini kullandı.

Juventus ile yollarını ayıran 29 yaşındaki Fransız oyuncunun güncel piyasa değerinin 35 milyon euro olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Juventus forması altında 35 karşılaşmada görev alırken 5 gol 3 asiste imza attı.

Adrien Rabiot - Oyuncu profili | Transfermarkt

Fransız süper yıldız, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 452 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 47 gol 32 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN