Popüler uçuş simülasyon oyunu Microsoft Flight Simulator 2024 çıkış tarihi belli oldu: İşte fragmanı

Popüler uçuş simülasyon oyunu Microsoft Flight Simulator 2024 çıkış tarihi belli oldu: İşte fragmanı

Popüler uçuş simülasyon oyunu Microsoft Flight Simulator 2024'ün çıkış tarihi belli oldu! İşte çıkış tarihi ve fragmanı...

Microsoft Flight Simulator 2024, Xbox Games Showcase etkinliğinde büyük bir heyecanla duyuruldu. Hem PC hem de Xbox konsollarında oyuncularla buluşacak olan bu yeni uçuş simülatörü, sıcak hava balonu gezilerinden yangın söndürme operasyonlarına kadar pek çok yenilikle geliyor.

MİCROSOFT FLİGHT SİMULATOR 2024’TE OYUNCULARI NELER BEKLİYOR?

Microsoft Flight Simulator 2024 is said to offer a "spectacular" VR experience

Uçuş simülatörü tutkunları için hazırlanmış olan Microsoft Flight Simulator 2024, oyunculara birbirinden farklı havacılık deneyimleri sunacak. Fragmanda, helikopterler, planörler, savaş uçakları, sıcak hava balonları, zeplinler ve ticari jetler gibi birçok hava aracı görücüye çıktı. Yeni oyunun başlıca yenilikleri arasında Airbus A330'un varsayılan uçak olarak yer alması dikkat çekiyor. Ayrıca mevsimler, yeni hava durumu efektleri ve geliştirilmiş insan modelleri gibi grafiksel detaylar da fragmanda öne çıkıyor.

ZORLU GÖREVLER VE DAHA FAZLASI

Microsoft Flight Simulator 2024, oyuncuları sadece basit uçuş görevlerinin ötesine taşıyacak. Asobo Studio, ticari uçuşlardan hava ambulanslarına, hatta hava reklamlarına kadar birçok farklı senaryo sunacak. Oyuncular, arama kurtarma ekiplerinin bir parçası olarak görev yapabilecek, tarımsal havacılık ve yangınla mücadele operasyonlarına katılabilecek. Ayrıca hava yarışları, hava dalışı uçuşları ve VIP charter hizmetleri gibi çeşitli yeni aktiviteler de oyuna eklenecek.

ÇIKIŞ TARİHİ VE PLATFORMLAR

Microsoft Flight Simulator 2024, 19 Kasım’da Xbox Series S/X ve PC platformlarında oyuncularla buluşacak. Oyun, aynı gün Xbox Game Pass, PC Game Pass ve Xbox Cloud Gaming platformlarına da eklenecek, böylece daha geniş bir oyuncu kitlesine erişim sağlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN