Herkes zorluğundan şikayet ediyordu! Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC'si güncellemesi: Şimdi daha kolay

Herkes zorluğundan şikayet ediyordu! Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC'si güncellemesi: Şimdi daha kolay

Çıkış yaptığı günden beri herkes zorluğundan şikayet ediyordu! Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC'si yeni güncelleme aldı! Şimdi oynanışı daha kolay...

FromSoftware tarafından iki yıl önce piyasaya sürülen Elden Ring, zorluğuyla tanınan bir yapımdı. Ancak beklenen genişleme paketi Shadow of the Erdtree, oyuncular için yeni zorluklar sunuyor. Oyuncular, yeni DLC'yi büyük bir merakla karşılamış olsa da boss'ların güçlü ve zorlayıcı olduğunu görüyorlar. Geliştirici FromSoftware ise bu geri bildirimleri dikkate alarak oyuncuları memnun edecek bir güncelleme yayınladı.

YENİ GÜNCELLEME SONRASI DAHA KOLAY

Elden Ring - Shadow Of The Erdtree Releases New Story Trailer

Shadow of the Erdtree DLC'si için yapılan kalibrasyon güncellemesi, oyuncuları güçlendirmeyi hedefliyor. Yeni Shadow Realm Blessings mekaniği üzerinde odaklanan güncelleme, saldırı ve hasar engelleme yeteneklerini güçlendiriyor. Güncelleme, kutsama geliştirmelerinin ilk yarısının sağladığı güç artışını vurguluyor. Ancak bu değişiklikler, boss'ları yenmenin hala zor olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

DLC ile birlikte gelen Scadutree Fragments, oyuncuların karakterlerini güçlendirmelerine olanak tanıyor. Haritada bulunan bu parçalar, oyuncuların Scadutree Kutsamalarını artırmalarını sağlıyor. Topluluk, güncellemenin zorluk seviyesi üzerine farklı görüşlere sahip. Bazıları bu değişiklikleri memnuniyetle karşılarken, diğerleri ise oyunun zorluğunun hafifletilmesine karşı çıkıyor.

Shadow of the Erdtree Review: A reintroduction to Elden Ring via asskicking - The Verge

FromSoftware'ün yönetmeni Hidetaka Miyazaki, zorluk seviyesinin oyunun tasarımıyla uyumlu olduğunu ve kolaylaştırmanın oyun deneyimini bozabileceğini belirtiyor. DLC'nin ilk boss'larını geçmiş oyuncular için bu güncelleme belki de beklenen etkiyi yaratmayabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN