Herkes nefesleri tuttu! 2024 bitmeden aklınızı başınızdan alacak! Geniş hacim, gelişmiş özellikler!

Herkes nefesleri tuttu! 2024 bitmeden aklınızı başınızdan alacak! Geniş hacim, gelişmiş özellikler!

Otomotiv sektöründe yeni marka ve modeller satışa çıkarılmaya devam ediyor. Geniş iç hacmi ve gelişmiş özellikleri ile dikkat çekiyor herkesin gözü o araca çevriliyor. 2024 bitmeden aklınız başınızdan uçacak.

2025 sezonuna bomba bir giriş yapacak olan Citroen C3 Air Cross, elektrikli araç iddiasında sürdürmeye devam ediyor. Büyük iç hacim, zengin motor seçenekleri ile birlikte üst düzey iç Konfor özelliklerini bir arada toplayan C3 Air Cross segmentinde yeni bir döneme imza atmak için hazırlanıyor.

TASARIMI DİKKAT ÇEKİYOR

Citroen logosuna sahip C3 Aircross dik tasarımlı ön bölümü, 3 farklı bölüme ayrılmış ön far tasarımı ve karakteristik özellikleri ile ışık imzası sağlıyor. Oldukça modern bir görünüm ortaya çıkaran tasarım aynı zamanda çift şeritli makara logosunu da belirli unsurları entegre ederek kaliteyi ön plana çıkarmaktadır. Yandan bakıldığında su genlerini mükemmel bir denge ile ortaya koyan titreyen C3 Aircross, düz tavan çizgisi ve 1,66 metre tavan yüksekliği ile birlikte geniş yaşam alanı sağlamaktadır.

Citroën C3 Aircross (2024): Opel Frontera'nın kuzeni tanıtıldı

Yerden yüksekliği 200 milimetre olan araç yüksek ve daha güvenli bir sürüş pozisyonu sağlıyor.Gövde koruması daha kolay bir erişim sağlarken arka camlar ile birlikte iç mekana bol miktarda Işık girişi sağlanıyor.Arka köşelerde bulunan ve tamponda yer alan renkte kişiselleştirilebilir olan yeni klipsler otomobiline daha özel bir hale getirmektedir. Aracın arka köşe tasarımı ön cephenin kaslı hissini tamamlarken bu bölümde imza niteliğindeki arka aydınlatmalar bulunuyor. En üst seviye donanım paketinde beyaz ve siyah renkte standart olarak piton kaplama kişiselleştirmeyi kolaylaştırırken Citroen algısını arttırmak üzere çift renkli tavan gibi ek kişiselleştirilmiş özelliklerde içerisinde yer alıyor.

SÜRÜŞ DESTEK TEKNOLOJİSİ BULUNUYOR

Citroen C3 Aircross model araçlarda gelişmiş sürüş destek teknolojileri yer almaktadır. Destek teknolojileri yalnızca sürücünün konforunu ve güvenliğini arttırmakta kalmayıp yayaların da sistemin avantajlarından yararlanmasını sağlamaktadır.

New 2024 Citroën C3 Aircross 7-Seat Mini SUV - YouTube

Bu kapsamda Aktif Güvenlik Freni, Aktif Şerit Takip Asistanı, Sürücü Uyarısı, Hız İşareti Tanımlama, Uzun Huzme Yardımcısı, Ön ve Arka Park Sensörleri, Kör Nokta Tespiti, Geri Vites Kamerası gibi gelişmiş sürüş destek sistemleri yer alıyor. Çok yönlü sadece pratikte kalmayan güvenlik donanımları da içerisinde yer alıyor.

TÜRKİYE SATIŞ FİYATI NE KADAR?

Versiyonlar- Donanım- Model Yılı- Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (TL)

1.2 PureTech- Feel Bold- 2024- 1.259.000 TL

130 HP - EAT6- Shine (Çift Renk)- 2024- 1.389.000 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN