Altının kilogram fiyatında düşüş

Altının kilogram fiyatında düşüş

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda, standart altının kilogram fiyatı gün sonunda yüzde 2,7 değer kaybıyla 2 milyon 420 bin liraya geriledi. Dünkü kapanışta ise standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 485 bin 900 lira olarak belirlenmişti.

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı, gün sonunda yüzde 2,7'lik bir düşüşle 2 milyon 420 bin liraya geriledi. Önceki gün standart altının kilogram fiyatı günü 2 milyon 485 bin 900 liradan kapatmıştı.

GÜN İÇİNDE ALTIN FİYATLARINDAKİ DALGALANMA

Gün içinde standart altının kilogram fiyatı, en düşük 2 milyon 420 bin lirayı, en yüksek ise 2 milyon 465 bin lirayı gördü.

KMKTP İŞLEM HACMİ VE MİKTAR

KMKTP'de altında toplam işlem hacmi 2 milyar 574 milyon 205 bin 212,51 lira olarak gerçekleşti. İşlem miktarı ise 1.053,70 kilogram olarak kaydedildi.

TÜM METALLERDEKİ İŞLEM HACMİ

Altın dışındaki tüm metallerde toplam işlem hacmi 2 milyar 702 milyon 467 bin 322,01 lira düzeyinde gerçekleşti.

Piyasa Analizi ve Yatırımcıların Beklentileri

Analistler, altın fiyatlarındaki bu düşüşün, küresel ekonomik faktörler ve piyasa dinamiklerinden kaynaklandığını belirtiyor. Yatırımcıların, önümüzdeki dönemde altın fiyatlarının nasıl bir seyir izleyeceği konusunda dikkatli olmaları gerektiği vurgulanıyor. Ayrıca, altının güvenli liman olarak görüldüğü bu dönemde, yatırımcıların piyasa koşullarını yakından takip etmeleri öneriliyor.

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda standart altının kilogram fiyatında yaşanan yüzde 2,7'lik düşüş, yatırımcıların dikkatini çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN