Başkan Subaşı dereceye giren öğrenciyi ödüllendirdi

Başkan Subaşı dereceye giren öğrenciyi ödüllendirdi

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, 27-29 Haziran tarihlerinde Rusya'da düzenlenen "Summer Moscow" Uluslararası Müzik Festivali'nde 3.’lük elde eden Bilecik Beledieysi Sanat Akademisi Öğrencisi Batuhan Erat’ı ödüllendirdi.

Başarılı öğrenciyi, annesi ve babasıyla birlikte makamında ağırlayan Başkan Subaşı, Batuhan Erat’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Batuhan Erat’ın tüm Bilecik’i, 3.’lük derecesiyle gururlandırdığını kaydeden Başkan Subaşı, ziyaret hakkında sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda; ‘’27-29 Haziran tarihlerinde Rusya'da düzenlenen "Summer Moscow" Uluslararası Müzik Festivali'nde Sanat Akademimiz öğrencilerinden Batuhan Erat 3'üncülük elde ederek bizleri ve şehrimizi gururlandırmıştı. Bugün öğrencimizi belediyemizde ağırladık. Uluslararası alanda ve bu denli prestijli bir yarışmada bizlere yaşatmış olduğu gurur dolayısıyla kendisine teşekkür ederek hediyemizi verdik. Öğrencimizi ve Sanat Akademisi eğitmenlerimizi bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Batuhan Erat ve aile üyeleri de elde edilen başarıdan dolayı duydukları mutluluğu belirterek, katkıları dolayısıyla Başkan Subaşı’ya teşekkür etti.

Aile üyeleri ve Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi Eğitmeni Saltanat Sadvakasova’ya desteklerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da spor, eğitim ve gençlere yönelik tüm çalışmalara gerekli katkıları vermeye devam edeceklerini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN