Fenerbahçe turnayı gözünden vurdu! Mourinho 50 milyon euroluk dünya starını getiriyor. Ali Koç imzayı attırdı, hayırlı olsun

Fenerbahçe turnayı gözünden vurdu! Mourinho 50 milyon euroluk dünya starını getiriyor. Ali Koç imzayı attırdı, hayırlı olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile taktiksel çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertlilerde transferde sıcak dakikalar yaşanıyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe turnayı gözünden vurdu! Mourinho 50 milyon euroluk dünya starını getiriyor. Başkan Ali Koç imzayı attırdı, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Jose Mourinho yönetiminde 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer haberleri peş peşe geliyor. Son olarak gelen haber taraftarları şaşkına çevirdi. Fenerbahçe turnayı gözünden vurdu! Mourinho 50 milyon euroluk dünya starını getiriyor. Ali Koç imzayı attırdı, hayırlı olsun.

FENERBAHÇE TURNAYI GÖZÜNDEN VURDU

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Hem Süper Lig için hem de Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen sarı-lacivertliler yılın bombasını patlattı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Bayern Münih forması giyen Kingsley Coman'ı radarına aldı.

yeni-proje-2024-06-29t091805-534.jpg

MOURINHO 50 MİLYON EUROLUK DÜNYA STARINI GETİRİYOR! ALİ KOÇ İMZAYI ATTIRDI

Jose Mourinho, bu yaz Bayern Münih'ten ayrılması mümkün olan oyuncuyu çok istiyor. Fenerbahçe'nin, Coman hakkında bilgi topladığı ifade edildi. Başkan Ali Koç'un ise bu transferi yakından takip ettiği ve imzayı attırmak istediği öğrenildi.

yeni-proje-2024-06-29t091909-796.jpg

Bu sezon Bayern Münih ile 27 maça çıkabilen yıldız futbolcu 5 gol, 3 asiste imza attı. Alman ekibiyle 2027'ye kadar kontratı bulunan Coman'a 50 milyon Euro değer biçiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN