Prenses Diana'nın balayındaki kavgayı anlattığı mektup satışta

Prenses Diana'nın balayındaki kavgayı anlattığı mektup satışta

Prenses Diana'nın, Kral Charles ile evliliğinin ilk yıllarında yazdığı dokuz mektup açık artırmaya çıkıyor ve bu mektupların 20 bin sterline alıcı bulması bekleniyor. Diana'nın mektupta, Chanel logosuna benzeyen iki C harfinden oluşan düğmeleri Camilla’nın hediye ettiğini anladığı ve Charles’ın da bunu inkar etmemesi üzerine kıskançlık kavgası çıkardığını yazdığı aktarıldı.

Prenses Diana'nın, Kral Charles ile evliliğinin ilk yıllarında yazdığı dokuz mektup, açık artırmaya çıkıyor. Bu mektupların 20 bin sterline alıcı bulması bekleniyor.

Mektuplardan biri, o dönem Prens olan Charles ile çıktıkları iki haftalık balayı gezisinden dönüşlerinden iki gün sonra, 14 Ağustos 1981'de yazılmış. Diana, bu mektupta, ailenin eski kahyası Maud Pendrey'ye balayının ne kadar 'muazzam bir başarı' ile geçtiğini anlatıyor.

Prenses Diana ayrıca Charles’ın balayında Camilla’nın hediye ettiği kol düğmelerini taktığından da bahsediyor. Diana'nın mektupta, Chanel logosuna benzeyen iki C harfinden oluşan düğmeleri Camilla’nın hediye ettiğini anladığını, Charles’ın da bunu inkar etmediğini, bunun üzerine kıskançlık kavgası çıkardığını yazdığı aktarıldı.

Diana’nın 1997’de ölümünden sonra Charles ve Camilla 2005’te evlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN