Nijerya'da TIR, cuma namazı kılanların arasına daldı: 14 ölü

Nijerya'da TIR, cuma namazı kılanların arasına daldı: 14 ölü

Nijerya'nın Kano eyaletinde, kontrolden çıkan TIR, cuma namazı için toplanan kalabalığın arasına daldı. İlk belirlemelere göre 14 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

Nijerya'da korkunç bir kaza meydana geldi. Kano eyaletinde yer alan Kaduna-Kano kara yolundaki Kura bölgesinde kontrolden çıkan bir TIR, cuma namazı için toplanan kalabalığın arasına daldı.

İLK BELİRLEMELERE GÖRE 14 ÖLÜ

Nijerya Ulusal Yol Güvenliği Kano Halkla İlişkiler Sorumlusu Abdullahi Labaran'ın yaptığı yazılı açıklamaya göre, kazada ilk belirlemelere göre 14 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı.

Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Labaran, yaralıların durumunun ciddi olduğunu ve ölü sayısının artmasından endişe duyulduğunu belirtti. Olay yerine gelen kurtarma ekipleri, yaralılara müdahale etmek ve kazayı incelemek için çalışmalara devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN