Amazon kullanıcılarına müjde! 2 oyun birden hediye: İşte Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunları

Amazon kullanıcılarına müjde! 2 oyun birden hediye: İşte Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunları

Amazon Prime Gaming, müjdeyi duyurdu! 2 oyun birden hediye ediyor! İşte Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunları...

Amazon Prime Gaming aboneleri için sunulan ücretsiz oyunlar listesi, Ağustos ayında yenilendi ve oyun severler için heyecan verici seçenekler sunuldu. Prime Gaming’in bu ayki oyun kütüphanesine, Amazon’un popüler dizisi The Rings of Power’a özel olarak hazırlanan iki yeni oyun eklendi. Bu oyunların toplam değeri yaklaşık 1.000 TL’yi buluyor. Prime Gaming üyelerine sunulan bu fırsatlara yakından bakalım.

PRIME GAMING’DEN THE RINGS OF POWER’A ÖZEL OYUNLAR

Middle-earth™: Shadow of Mordor™ Game of the Year Edition on GOG.com

Amazon, The Rings of Power dizisine özel olarak Prime Gaming abonelerine Middle-earth: Shadow of Mordor: Game of the Year Edition ve LEGO The Lord of the Rings oyunlarını ücretsiz olarak sunuyor. Bu iki oyunu Prime Gaming üyeleri, bugünden itibaren 30 Eylül'e kadar hesaplarına ekleyebilecek. Böylece Prime Gaming üyeleri, Orta Dünya'nın fantastik dünyasında unutulmaz maceralara atılma fırsatı yakalıyor.

AĞUSTOS AYININ DİĞER ÜCRETSİZ OYUNLARI

Prime Gaming’in Ağustos ayı oyun listesi, yeni eklenen oyunlarla birlikte toplamda 22 oyuna ulaştı. Hatırlanacağı üzere, Ağustos ayında Tomb Raider: The Angel of Darkness, Deus Ex: Mankind Divided, ve Baldur’s Gate II: Enhanced Edition gibi ikonik oyunlar da Prime Gaming aboneleri için ücretsiz olarak sunulmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN