Hamster Kombat listelendi! Aylarını veren kullanıcılar hüsrana uğradı! 1 saat içinde...

Hamster Kombat listelendi! Aylarını veren kullanıcılar hüsrana uğradı! 1 saat içinde...

Hamster Kombat, 26 Eylül Perşembe (bugün) Binance'da listelendi! Aylarını veren kullanıcılar ise hüsrana uğradı! Sadece 1 saat içerisinde...

Popüler Web3 oyunlarından biri olan Hamster Kombat, borsalarda listelenmesinin ardından ciddi bir değer kaybı yaşadı. Özellikle HMSTR token'ı kısa süre içinde hızlı bir düşüşle karşılaştı.

PARA ÇEKME İŞLEMLERİ DÜŞÜŞE YOL AÇTI

hamster-001.png

Hamster Kombat ekibi, HMSTR token için alım-satım işlemlerinin başladığını duyurdu. Ancak bu duyuru, token'ın airdrop'uyla birlikte gelen para çekme işlemlerinin başlamasıyla aynı döneme denk geldi. Bu durum, fiyat üzerindeki baskıyı artırdı.

HMSTR FİYATINDA SERT DÜŞÜŞ

CoinGecko verilerine göre, HMSTR'nin fiyatı yalnızca bir saat içinde yüzde 10 oranında düşüş yaşadı. Token'ın değeri, son 24 saat içinde yüzde 30 gibi büyük bir kayıpla 0,012 dolardan 0,0087 dolara kadar geriledi.

Hamster kombat günlük şifre (12 Haziran)! Hamster kombat nedir, ne işe yarar? 12 Haziran hamster kombat morse code - Gündem Haberleri

BÜYÜK BORSALARDA İŞLEM GÖRMEYE BAŞLADI

Hamster Kombat, resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, Binance ve HashKey gibi büyük kripto para borsalarında artık HMSTR token'ın işlem gördüğünü duyurdu. Buna rağmen, fiyat düşüşü oyunun geleceği konusunda soru işaretleri yarattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN