Bir dönem taraftarlar havalimanında karşılamıştı! Fenerbahçe'nin yıldızının yeni takımı şaşırttı

Bir dönem taraftarlar havalimanında karşılamıştı! Fenerbahçe'nin yıldızının yeni takımı şaşırttı

Fenerbahçe'de yaprak dökümü o takımın işine yaradı. Sarı lacivertlilerin büyük umutlar besleyerek transfer ettiği futbolcunun yeni adresi belirlendi. Taraftarların havalimanında karşıladığı yıldız oyuncunun yeni takımı şaşırtmadı. İşte o futbolcunun yeni takımı...

BURAK ÖZTOPRAK

Fenerbahçe her sene yaptığı transferlerle camiada büyük bir ses getirirken, transferlerinden umduğu başarıyı alamıyor. Bir dönemler taraftarın havalimanında karşıladığı yıldız oyuncu ile yollarını ayırdı. Yıldız oyuncunu yabancıya gitmedi. İşte yeni takımı...

SÖZLEŞMESİ UZATILMADI

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği futbolcu, takımın yeni teknik patronu Jose Mourinho'dan geçerli not alamayınca, sözleşmesi uzatılmamıştı.

Fenerbahçe yöneticisi Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City, Fenerbahçe’den Joao Pedro’yu transfer ettiğini resmen açıkladı. İngiltere Championship ekibi Hull City, Brezilyalı forvet ile 1+1 yıllık bir anlaşma yaptı.

018ecea1-52a9-4361-b7cb-5cd5e2a379e4.jpg

PİYASA DEĞERİ 45 MİLYON EURO

Joao Pedro, Fenerbahçe’ye büyük umutlarla transfer edilmişti ancak beklenen performansı sergileyemedi. Geçen sezon Brezilya'nın Gremio takımında kiralık olarak forma giyen oyuncu, 1.88 metre boyunda ve merkez forvet pozisyonunda oynuyor. Transfermarkt verilerine göre 23 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 45 milyon Euro olarak görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN