Saruhanlı’da Leman Sam’lı kurtuluş coşkusu

Saruhanlı’da Leman Sam’lı kurtuluş coşkusu

Saruhanlı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü kutlamalarında pop müziğin efsane sesi Leman Sam sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarını binlerce Saruhanlılı hayranı için seslendiren sanatçı, kurtuluş coşkusuna renk kattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında, Türk Pop Müziğinin efsaneleşmiş ismi Leman Sam’ı Saruhanlılılarla buluşturdu. Saruhanlı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen konseri Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Kılıç, Ulaş Aydın, CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Selahattin Şahin ve binlerce Saruhanlılı yurttaş izledi. Usta sanatçı Leman Sam, ‘Ayrılığa Dayanamam’, ‘Rüzgar’, ‘Aşkımdan Vazgeçme’ ve ‘Gül Güzeli’ gibi şarkılarını Saruhanlılı hayranları için seslendirdi.


Başkan Durbay’dan Başkan Zeyrek’e Teşekkür

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kılıç ve CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Selahattin Şahin, sanatçıya çiçek ve hediye takdiminde bulundu. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, “Bu anlamlı geceyi sizlerle birlikte kutlamaktan gurur duyuyorum. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal’in askerleri, 7 Eylül’de düşmanı önüne katmış ve bizi özgürlüğümüze kavuşturmuşlardır. Ulu önderimizi ve tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyorum. Kıymetli Sanatçımız Leman Sam ile bizleri buluşturduğu için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek’e teşekkür ediyorum” dedi.


“Saruhanlı’nın kurtuluşu kutlu olsun”

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kılıç da, “102 yıl önce başlayan özgürlük mücadelemizin meyvelerini topluyoruz. Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında başlayan milli mücadelemizin başarıya ulaşmasıyla Saruhanlı ilçemiz, 7 Eylül 1922’de bağımsızlığına kavuştu. Saruhanlı’mızın kurtuluşu kutlu olsun! Bu toprakları bize yurt yapan başta büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak kurtuluş günlerimizi birlik ve beraberlik içinde kutlamak amacıyla tüm ilçelerimizde konserler düzenliyoruz. Saruhanlı’mızda da bu coşkuyu hep birlikte yaşamak için usta bir sanatçıyı ağırlıyor olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Değerli sanatçımız Leman Sam’a sizler adına ilçemize hoş geldiniz diyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN