Off Road yarışları nefes kesti

Off Road yarışları nefes kesti

Giresun Belediyesi, Zirve Off Road Kulübü ve Kerasus Off Road iş birliğiyle düzenlenen off-road yarışları heyecanı doruk noktasına taşıdı.

Yarışçılar Boğacık Deresi karşısında deniz kenarında bulunan alanda zorlu parkurlarda yeteneklerini göstermek için kıyasıya mücadele etti. Araçlar çamurlu ve dik yokuşları tırmanırken, izleyiciler bu anları heyecanlı bir şekilde takip etti.

Bazı araçlar, derin çukurlar ve dik yokuşlarla mücadele ederken, bazıları ise teknik arızalar nedeniyle parkuru tamamlayamadı.

Yarışların ardından düzenlenen ödül töreninde, kazananlar ve dereceye giren diğer sporcular büyük bir coşkuyla ödüllerini aldı.

Yarışmayı, Giresun Belediye Başkan Vekili Taner Yazıcı ve Belediye Başkan Yardımcısı Seyfullah Özkaya’da izledi. Yazıcı ve Özkaya yarışmacıların ödüllerini de takdim etti.

Organizasyon yetkilileri ise etkinliğin büyük bir başarıyla geçtiğini ve gelecek yıl daha büyük bir organizasyonla yeniden buluşmayı umduklarını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN