Giresun Belediye Konservatuvarı Halk Oyunları Ekibi Afyonkarahisar’da büyük ilgi gördü

Giresun Belediye Konservatuvarı Halk Oyunları Ekibi Afyonkarahisar’da büyük ilgi gördü

Giresun Belediye Konservatuvar ekibi, bu yıl 23'üncüsü düzenlenen Uluslararası Zafer Halk Oyunları Festivali'ne katılarak sahneye çıktı.

Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen festivalde Giresun Belediye ekibinin sergilediği halk oyunları performansı izleyicilerden büyük alkış aldı.

Hafta boyunca sürecek festivale, Türkiye'nin yanı sıra farklı ülkelerden de birçok halk oyunları ekibi katıldı. Giresun Belediye halk oyunları ekibi, sahnelediği Karadeniz yöresine özgü horon, Giresun karşılaması ve kemençe figürleriyle izleyenleri büyüledi.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, bu anlamlı festivalde yer almanın önemini vurgulayarak, “Kültürümüzü yurtiçinde ve yurtdışında tanıtma noktasında önemli adımlar atıyoruz. Halk oyunları ekibimiz, Afyonkarahisar’da Giresun’un kültürel zenginliklerini başarıyla temsil ediyor” dedi.

Giresun Belediye Halk Oyunları Ekibi festival boyunca Afyonkarahisar’da kalarak Karadeniz’in ve Giresun’un tanıtımını yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN