1 milyon 550 bin TL'ye Alfa Romeo müjdesi! Rakamı duyanlar inanamayıp bayileri arıyor

1 milyon 550 bin TL'ye Alfa Romeo müjdesi! Rakamı duyanlar inanamayıp bayileri arıyor

Elektrikli otomobil pazarının yeni ismi Alfe Romeo'dan geldi. Uygun fiyatlı elektrikli modelini 1 milyon 550 bin TL'den satışa çıkardı. Satış fiyatını gören müşteriler soluğu bayilerde alıyor. İşte tüm özellikler...

BURAK ÖZTORPAK

Türkiye otomobil pazarına giriş yapan Alfa Romeo'nun elektrikli modelinin fiyatı paylaşıldı. Uygun fiyata elektrikli otomobil 1 milyon 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak. Vergi dilimi minimumda tutulurken, yüksek menziliyle elektrikli otomobil sahibi olmak isteyenleri heyecanlandırdı. İşte tüm özellikler..

ÖN SATIŞA ÖZEL VERSİYON

Alfa Romeo, Türkiye pazarında dikkat çekici bir hamle yaparak tamamen elektrikli B-SUV modeli Junior ELETTRICA'yı satışa sunuyor. İtalyan markanın ilk elektrikli modeli olan Junior, Türkiye'de 1 milyon 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Ayrıca, ön satışa özel Speciale versiyonu da 1 milyon 650 bin TL'den alıcı bulacak.

dynamic-11.jpg

TESLİMATLAR EKİMDE BAŞLAYACAK

Elektrikli Junior ELETTRICA, 156 beygir gücündeki versiyonuyla %10'luk vergi dilimine giriyor ve şehir içi kullanımlarda 590 kilometreye kadar menzil sunuyor. Kompakt yapısı ve tasarım detaylarıyla Alfa Romeo'nun yeni tasarım dilini yansıtan model, ekim ayından itibaren teslim edilmeye başlanacak.

4b2ea950-862d-4c35-81c0-b9d97d54a947.jpg

TÜRKİYE PAZARININ YENİ ELEKTRİKLİSİ

Hibrit motor seçeneği de sunan Junior IBRIDA, 1 milyon 650 bin TL ile 1.8 milyon TL arasında değişen fiyatlarla piyasaya çıkacak. Önden çekişli ya da dört çeker seçenekleri bulunan hibrit versiyon, 136 beygir gücünde, 48-V Hibrit VGT mimarisiyle desteklenen bir sistemle donatılmış.

Alfa Romeo’nun elektrikli geleceğe yönelik bu cesur adımı, Türkiye pazarında elektrikli araçlara olan talebi daha da artıracak gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN