Bozüyük Kurtuluş Savaşı ve İNönü Zaferleri Anı Evi’ne yoğun ilgi

Bozüyük Kurtuluş Savaşı ve İNönü Zaferleri Anı Evi’ne yoğun ilgi

Bozüyük Kurtuluş Savaşı ve İnönü Zaferleri Anı Evi ziyaretçi akınına uğruyor. Anı Evi şehir dışından ziyarete gelen misafirlerini de ağırlıyor.

Osmanlı’nın son yüzyılı ile başlayıp 1. Dünya Savaşı, İnönü Savaşları, Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyetimizin ilanı ile tamamlanan sürecin izlerinin sürüleceği Bozüyük Kurtuluş Savaşı ve İnönü Zaferleri Anı Evi’ni Eskişehir Eti Sosyal Bilimler Lisesi hazırlık sınıfı öğrencileri öğretmenleri eşliğinde 4 şube, 88 kişilik bir öğrenci grubu ile ziyaret etti. Anı Evi sorumlusu arkeolog Emre Algın’ı büyük bir dikkatle dinleyen öğrenciler Algın’a merak ettikleri konularda sorularını da yönelttiler.

Bozüyük Musapınarı mevkii Bien Seramik karşısında ve yapımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından üstlenilen Kurtuluş Savaşı ve İnönü Zaferleri Anı Evi ve Seyir Terası’nın açılış töreni geçtiğimiz Pazar günü Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte yoğun bir katılımla gerçekleştirilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN