Zabıta Müdürlüğü ekipleri kırtasiyeleri denetledi

Zabıta Müdürlüğü ekipleri kırtasiyeleri denetledi

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli tarafından şehir merkezindeki kırtasiye ürünleri satan işyerlerinde denetimler yapıldı.

Okul kantini denetimleri ve okul servis araçları denetimlerini gerçekleştirerek, öğrencilerin sağlıklı ve güvenli bir hizmet almasını sağlayan Zabıta Müdürlüğü ekipleri bu kez kırtasiye ürünlerinin satıldığı işyerlerini kontrol etti.
Denetimlerinde işyeri ruhsatının olup olmadığını inceleyen ekipler, kırtasiye ürünleri satış izninin olup olmadığı, etiket ve bandrol kontrolü, etiket fiyatı ile kasa fiyatlarının karşılaştırdı.
Denetimleriyle merdiven altı üretime engel olduklarını belirten Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kırtasiye esnafı ve çalışanlara gerekli bilgilendirme ve uyarılarda bulundu.
Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanları, denetimlerin belirli aralıklarla devam edeceği bilgisini vererek, vatandaşların karşılaştıkları olumsuz ve uygunsuz durumlara karşı duyarlı olmaları tavsiyesinde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN