İstanbul Boğazı'nda sürüklenen şişme bot kurtarıldı: İçinde bir kişi bulunuyordu

İstanbul Boğazı'nda sürüklenen şişme bot kurtarıldı: İçinde bir kişi bulunuyordu

İstanbul Boğazı'nda sürüklenen 4 metre uzunluğundaki şişme bot, ekiplerin hızlı müdahalesiyle güvenli bir şekilde kurtarıldı. Botun içinde bir kişi bulunduğu belirtildi.

İstanbul Boğazı'nda bu sabah yaşanan olayda, 4 metre uzunluğundaki şişme bot sürüklenmeye başladı. İçinde yalnızca bir kişinin bulunduğu bot, güçlü akıntı ve rüzgarın etkisiyle tehlikeli bir durumdaydı. Olayı fark eden yetkililer, hızlı bir müdahale ile botu ve içindeki kişiyi güvenli bir şekilde kurtardı.

ŞİŞME BOT GÜVENLİ BİR ALANA ÇEKİLDİ

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü önlerinde makine arızası nedeniyle sürüklenen ve içerisinde 1 kişi bulunan 4 metre boyundaki şişme botun, "Tahlisiye-10" botu tarafından yedeklenerek Ortaköy’e emniyetle yanaştırıldığı bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN