Safranbolu Kent Konseyi’nin seçimli genel kurul toplantısı 24 Eylül’de yapılacak

Safranbolu Kent Konseyi’nin seçimli genel kurul toplantısı 24 Eylül’de yapılacak

Safranbolu Kent Konseyi'nin seçimli genel kurul toplantısı, 24 Eylül Salı günü saat 15.00’te Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kent yaşamının gelişimi ve halkın katılımını artırmak amacıyla yapılan bu toplantı, Safranbolu’nun geleceğini şekillendirecek önemli kararların alınmasına zemin hazırlayacak.

Toplantının gündeminde, Safranbolu Kent Konseyi’nin yeni üyeleri ve yönetim kurulu için yapılacak seçimler başta olmak üzere, kentin sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda nasıl daha ileriye taşınabileceğine dair öneriler ve projeler yer alacak. Katılımcılar, çeşitli komiteler ve çalışma grupları aracılığıyla Safranbolu’nun gelişimine katkı sağlamak amacıyla öneri ve görüşlerini sunma fırsatını bulacak.

Safranbolu Kent Konseyi toplantıda yapılacak seçimlerin ardından yeni bir döneme girerek, kentin çeşitli sorunlarına çözüm arayışlarını sürdürecek ve toplumsal katılımı teşvik edecek projeleri hayata geçirecek.

Seçimli Genel Kurul Toplantısı ile yerel yönetim ile halk arasındaki köprünün çok daha güçlü bir hale gelmesi, Safranbolu’nun daha yaşanabilir ve dinamik bir şehir olmasına katkıda bulunması hedefleniyor.

Tüm Safranbolu halkı ve ilgili paydaşlar 'birlikte yönetelim' başlığı ile bu önemli genel kurul toplantısına davet edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN