e-Devlet sistemi 14 Eylül’de dört saat erişime kapalı olacak

e-Devlet sistemi 14 Eylül’de dört saat erişime kapalı olacak

e-Devlet, 14 Eylül 2024 Cumartesi günü dört saatlik planlı bir kesinti nedeniyle kullanıma kapalı olacak.

e-Devlet sistemi, birçok işlemi kolay ve hızlı bir şekilde yapmamıza olanak tanıyor. Günlük milyonlarca kişi tarafından kullanılan e-Devlet, planlı bir bakım nedeniyle belirli bir süre boyunca erişime kapalı olacak. Kullanıcılar, bu süre zarfında sisteme giriş yapamayacak ve işlemlerini gerçekleştiremeyecek.

4 SAAT KULLANIMA KAPALI OLACAK

E-devlet sistemi, planlı bir kesinti nedeniyle 14 Eylül Cumartesi günü dört saat boyunca kullanıma kapalı olacak. Milyonlarca vatandaşın erişim sağladığı e-devlet, tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına bu kesinti hakkında bilgilendirme mesajı gönderdi:

Değerli Kullanıcılarımız

Sistemlerimizde Türkiye saati ile 14.09.2024 (Cumartesi) günü 01.00-04.00 saatleri arasında planlı altyapı yenileme çalışması yapılacağı için e-Devlet Kapısında zaman zaman kesintiler yaşanması öngörülmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN