Nostalji Yeşilçam Film Müzikleri Konseri coşku içerisinde geçti

Nostalji Yeşilçam Film Müzikleri Konseri coşku içerisinde geçti

Giresun Belediyesi düzenlediği etkinliklerle şehrin kültür ve sanatına katkıda bulunmayı sürdürüyor.

Bu kapsamda, Giresun Belediyesi ile Giresun Musiki Cemiyeti tarafından Tarihi Millet Bahçesi’nde ortaklaşa düzenlenen “Nostalji Yeşilçam Film Müzikleri” konseri coşku içerisinde geçti.

Seslendirilen birbirinden güzel eserler izleyiciler tarafından keyifle dinlendi ve ayakta alkışlandı.

Muhteşem konseri Belediye Başkanı Fuat Köse’de eşi Nalan Köse ile birlikte dinledi. Başkan Köse: “Yeşilçam’ın unutulmaz birbirinden güzel eserleri, koro ve solistler tarafından seslendirilerek bizlere geçmişin güzel hatıralarını yaşattı. Yaşadığımız bu muhteşem gece için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tür kültürel ve sanatsal etkinliklere oldukça değer veriyoruz. Giresun bir kültür ve sanat şehridir” dedi.

Konsere yoğun ilgi gösteren Giresunlu sanatseverler ise unutulmaz bir gece yaşadıklarını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Konserin ardından Belediye Başkanı Fuat Köse müzikseverlerle sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN