Bu sefer zam değil indirim geldi! O belediye öğrenci ve öğretmenlere duyurdu: %10 indirimli binişler başladı

Bu sefer zam değil indirim geldi! O belediye öğrenci ve öğretmenlere duyurdu: %10 indirimli binişler başladı

Okulların açılmasıyla birlikte o belediyeden öğrenci ve öğretmenlere toplu taşımada indirim desteği geldi. Belediye tarafından alınan kararla birlikte kentte öğrenci ve öğretmenler için %10 indirimli binişler başladı…

2024-2025 eğitim ve öğretim yılı ile birlikte bazı belediyeler öğrenciler ve öğretmenler için çeşitli destekler sunarken, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi de bu yıl toplu taşımada indirim müjdesini verdi. Belediye Başkanı Fatma Şahin, öğretmenlerin ve öğrencilerin toplu taşımayı daha ekonomik bir şekilde kullanabileceklerini duyurdu.

TOPLU TAŞIMADA YÜZDE 10 İNDİRİM MÜJDESİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan karar doğrultusunda, öğretmenler ve öğrenciler toplu taşımayı yüzde 10 indirimli olarak kullanabilecekler. Bu uygulama, özellikle eğitim camiası tarafından olumlu karşılandı.

Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Koordinasyon Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, öğretmenlerin toplu taşımayı daha fazla kullanmasını teşvik etmek ve yeşil ulaşımı desteklemek amacıyla bu indirimi sağladıklarını belirtti. Şahin, “Okul müdürlerimiz bizden öğretmenlerimizin toplu taşımayı daha fazla kullanması ve yeşil ulaşımı desteklemeleri için daha ekonomik bir ulaşım altyapısı talep ettiler” dedi.

gaziantepte-ogrenci-ve-ogretmenlere-toplu-tasima-indirimi-1.jpg

ŞEHİR ULAŞIMININ RAHATLAMASI BEKLENİYOR

Fatma Şahin, öğretmenlerin toplu taşımayı daha fazla tercih etmeleriyle şehrin ulaşımının rahatlayacağını ve şikayetlerin azalacağını vurguladı. Ayrıca, öğrencilerin de öğretmenlerin davranışlarını örnek alarak toplu taşımayı tercih etmelerinin beklendiğini ifade etti.

Şahin, “Eğitim Şehri Gaziantep’te yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek, yarından itibaren öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin toplu taşıma biletlerini yüzde 10 indiriyoruz” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN